pondelok 1. februára 2016


Nenechám si újsť v 2o16 (CZ)




22.o2.2o16 ( CooBoo)
A.G.Howard - Zrcadlení
Po zdrcující bitvě na školním plese přijala Alyssa své divé šílenství a rozhodla se bojovat za oba světy, které miluje – za svět lidí i za Říši divů. I když to znamená, že musí vyzvat Červenou na závěrečný souboj plný podvodů a intrik. A protože je králičí díra, jediná cesta do Říše divů, zasypaná, musí Alyssa projít zrcadlovým světem do Kdekolijinde, prostoru obydleného mutanty a podsvětnickými vyvrheli.
V třetím díle ságy Šepotání se Alyssa a její otec vydávají do srdce magické země a chaosu, aby našli Alyssinu matku, její rytíře a napravili vše, co se stihlo pokazit. Společně se Zachem a Morfeem musí zachránit Říši divů a odvrátit rozklad i zkázu, jež se zrcadlí v každém zrcadle na světě. Ale pokud uspějí a přežijí, opravdu je všechny čeká šťastný konec?

21.2.2o16 ( Omega )
Holly Black - Nejchladnější dívka ve Městě chladu 
 Nejchladnější dívka ve Městě chladu, román světově uznávané spisovatelky Holly Black, je originálním příběhem o hněvu a pomstě, o vině a strachu, o lásce a pohrdání.
Tana žije ve světě, kde existují tajemná Města chladu. Jsou obehnaná vysokou zdí a slouží jako dekadentní a krvavá karanténa, kde nestvůry a lidé žijí jako predátoři a oběti. Problémem je, že jakmile projdete branami Města chladu, nikdy už se nemůžete vrátit zpět.
Jednoho rána po naprosto obyčejném večírku se Tana probudí obklopena mrtvými těly. Kromě ní masakr přežil jen její protivně roztomilý ex-přítel, jehož život visí na vlásku kvůli infekci, a záhadný mladík, který skrývá strašlivé tajemství. Po počátečním šoku se Tana pustí do závodu s časem, aby je všechny zachránila. Napadne ji jen jediný způsob, jak toho dosáhnout – musí se vydat přímo do samotného Města chladu, plného nástrah a hrůzy.



6.4.2o16 ( Baronet )
Fern Michaels - Mstitelky - séria Sesterstvo
Příběh pomsty sedmi odhodlaných, rozhořčených žen, které vinou lidské krutosti a lhostejnosti utrpěly těžkou ztrátu. Všechny se odmítly smířit s nespravedlivostí, s bezmocí práva, a vytvořily Sesterstvo, které se důmyslně a nesmiřitelně mstí těm, na něž zákony nestačí. Mstitelky navenek nemají nic společného, ale všechny spojuje životní tragédie a pocit křivdy z bezzubých zákonů.
Historie Sesterstva začíná u Myry Rutledgeové, jejíž těhotnou dceru zabije nepozorný řidič chráněný diplomatickou imunitou...

3o.5.2o16 ( Moba)
Leif G.W. Persson - Jak to bylo doopravdy s Pinokiovým nosem
Tento román je ošklivá pohádka pro dospělé děti, která by se nikdy neodehrála, nebýt posledního ruského cara Mikuláše II., britského premiéra sira Winstona Churchilla, ruského prezidenta Vladimíra Putina a kriminálního komisaře Everta Bäckströma ze Stockholmu. Každý žil ve svém světě, nikdy se nesetkali (nejstarší z nich byl zavražděn o čtyřicet let dříve, než se narodil nejmladší z nich, a jejich životy dohromady pokrývají více než sto let). Příběh je vyústěním událostí, které uvedli do pohybu právě tito čtyři muži...


2o16 EN



8.3.2o16
Cassandra Clare
Lady nMidight - séria The Dark Artifices

7.6.2o16
Stephen King
End of Watch - séria Bill Hodges Trilogy 3



 
6.9.2o16
Sarah Glenn Marsh
Fear the Drowning Deep
Goodreads
 19.4.2o16
Kristy Acevedo
Consider- séria HoloSeries 1 





8.3.2o16
Wendy Higgins
The Great Hunt
Goodreads


5.4.2o16
Richelle Mead
Glittering Court










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára